belediye büyükşehr
Malatya
14 Mayıs, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Yeşilyurtspor Deplasmanda 10 Kişi İle Galip


Yeşilyurtspor Deplasmanda 10 Kişi İle Galip
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor deplasmanda karşılaştığı İslahiyespor’u 1-0 mağlup etti.
Islahiye Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Serkan Pınar, Hasan Darcan ve Yakup Erdoğan hakem üçlüsü yönetti.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlanırken, ikinci yarının 47.dakikasında Malatya Yeşilyurtspor’dan Fuat, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.
Eksik kalmasına rağmen oyunu dengede götüren Malatya ekibi, dakikalar 80’i gösterirken Cihan Ak’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.
“OYUNCULARIMI VERDİKLERİ MÜCADELEDEN DOLAYI KUTLUYORUM”
Kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Malatya Yeşilyurtspor Teknik Sorumlusu İsmail Tekin, eksik kalmalarına rağmen sahada sonuna kadar mücadele eden oyuncularını kutladı.
Önemli bir 3 puan kazandıklarını söyleyen Tekin, “Takımımızın giderek yükselen istikrarlı performansı İslahiye deplasmanında da sürdü. Ancak hesapta olmayan kırmızı kart, bütün planlarımız bozdu. Eksik kalmamıza rağmen galibiyet sayısını bulmak için rakip kaleye yüklendik. Tabi diğer taraftan da oyunu dengelememiz gerekiyordu. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!