Malatya
02 Mayıs, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Yeni Malatyaspor,Sulley Muniru İle 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı


Yeni Malatyaspor,Sulley Muniru İle 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı
 Evkur Yeni Malatyaspor, Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muniru ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 
Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala Evkur Yeni Malatyaspor’dan kadroya bir takviye daha geldi. Sarı-kırmızılılar, Mısır ligine transfer olan Azubuike’nin yerine orta sahaya Ganalı Sulley Muniru'yu takviye etti. 

Malatya temsilcisi geçen sezon Steaua Bükreş, bu sezon başında ise Portekiz'in Tondela takımında forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muniru ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp bonservisi elinde olan 25 yaşındaki Ganalı Sulley Muniru ile bugün sözleşme imzaladı. O saha oyuncusunun Malatya'ya gelerek takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi. 

Evkur Yeni Malatyaspor transferde Ömer Şişmanoğlu, Erkan Kaş, Ahmet Ildız, Donald, Guilherme ve Aleksic'i kadrosuna katmıştı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!