Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62980.792$

Vali Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Pütürge’ye Ziyaret Etti

Vali Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Pütürge’ye Ziyaret Etti
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Hani anımefendi Çeşitli programlar kapsamında  Pütürge ilçesini ziyaret etti.

İlçe ziyaretine Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Hanımefendi Yazıcı’ya; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Yazıhan Kaymakam V. Ahmet Kasım Tecimen, Yazıhan Kaymakam V. Rabia Yurdakul, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir’in eşi Fatoş Özdemir, Vali Yardımcısı Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı, Vali Yardımcısı Osman Kural’ın eşi Ceyda Kural, Vali Yardımcısı Abdulselam Bıçak’ın eşi Gizem Bıçak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, kurum müdürleri ve kurum müdür eşleri eşlik etti.

Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Ailelerini Unutmadı

Hanımefendi Hanife Yazıcı, şehit Ramazan Yılmaz ve şehit Cemal Alkan’ın ailesini evlerinde ziyaret etti. Aile bireyleri ile sohbet ederek, onlarla yakından ilgilenen Hanımefendi Yazıcı; “Vatan ve milleti koruma uğruna şehitlerimizin verdiği mücadeleyi takdirle anıyor, kahramanlıklarından büyük gurur duyuyorum. Şehitlerimizin ailelerini gözetip korumak boynumuzun borcudur. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm kahramanları rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Şehit aileleri; Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete, her daim yanlarında olmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür ettiler. 

Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretinde Bulundu

Hanımefendi Yazıcı ve beraberindeki heyet, Pütürge ilçesinde ikamet eden ailelere ziyarette bulundu. Aile fertleri ile samimi bir ortamda sohbet eden Hanımefendi Yazıcı, “Vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek ve onları dinlemek, onların kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak, devletimizin şefkatli elinin yanlarında olduğunu onlara hissettirmek amacıyla buradayız.” dedi.

Hanımefendi Yazıcı’dan Kur’an Kursu Ziyareti

Köylü Mahallesinde bulunan Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencileri ile bir araya gelen Hanımefendi Hanife Yazıcı "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem pozitif bilimler hem dini bilgiler konusunda donanımlı bir şekilde kendilerini yetiştirmeleri gerektiğine inanıyorum. Bu amaçla biz hem okullarımızı hem de Kur'an kurslarımızı takip ederek, kendilerine ne gibi katkılar sunabileceğimizi değerlendiriyor ve imkanlarımız çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

Hanımefendi Yazıcı Hanımevi Eğitim Ve Kültür Merkezi Açılışına Katıldı

Ziyaretleri kapsamında konuşan Hanımefendi Yazıcı “Birçok kursiyerin bir araya geleceği birtakım beceriler elde edeceği kültür merkezinde çeşitli eğitimler verilecektir. Burası dostlukların oluşacağı, bir taraftan kursiyerlerin güzel vakitler geçireceği, aynı zamanda da ekonomik anlamda bir nebze de olsa katkı sağlayacağı bir yer olacaktır. ” dedi.

Hanımefendi Yazıcı Dünya Pi Günü Etkinliğine Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın katılımıyla “Dünya Pi Günü” etkinlikleri kapsamında “Pi” temalı pasta yarışması gerçekleştirildi.

Yarışmada Pi şeklinde pastalar yapıldı. Tatları ve görseli iyi olan pastalara puan verilerek Hanımefendi Yazıcı tarafından,dereceyegirenlere ödülleri takdim edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!