Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62904.920$

Ülkücüler, Terör Örgütleriyle Demlenenlere Oy Vermez


Ülkücüler, Terör Örgütleriyle Demlenenlere Oy Vermez
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, ‘Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme, Uyumlu Belediye’ hedefin bütünüyle gerçekleşebilmesi için ülkücülerin mührü basacağı pusuladaki yer bellidir.

“Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, ‘Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme, Uyumlu Belediye’ hedefin bütünüyle gerçekleşebilmesi için ülkücülerin mührü basacağı pusuladaki yer bellidir. Ülkücüler; terör örgütleriyle demlenenlere değil oy vermek, selam bile vermez” dedi. 

Ülkücüler;  terör örgütleriyle demlenenlere değil oy vermek, selam bile vermez”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Güzelyurt, Karamahmut, Ballıkaya Çeki Mezrası, Taşoluk, Kurşunlu, Söğüt, Yukarı Selimli, Kurşunlu Mişevge ve Dostal Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur İttifakı MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları ve Cumhur İttifakı için oy istedi. 

Fendoğlu, özel ev ziyaretlerinde de bulunarak MHP’ye Cumhur İttifakı için oy ve destek istedi. 

Hekimhan ilçe merkezinde ziyaret ve görüşmelerde bulunan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcı, Türk Haber Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu ile Seçim Koordinasyon Merkezinde yapılan çalışmaları değerlendirdiler. 

Fendoğlu, “Yeni yüzyılın ilk seçimi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak.  MHP ve Cumhur İttifakı olarak bu seçimi önemsiyoruz. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, ‘Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme, Uyumlu Belediye’ hedefin bütünüyle gerçekleşebilmesi için ülkücülerin mührü basacağı pusuladaki yer bellidir. Ülkücüler; terör örgütleriyle demlenenlere değil oy vermek, selam bile vermez. Şehitlerimizi incitmeyeceğiz, şehit ailelerimizin boynunu bükük bırakmayacağız. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, ‘Hem ülkemiz hem de dünya için önümüzdeki süreç oldukça riskli ve tehlikelerle doludur.’ sözü çok önemli bir işarettir. Terör örgütü destekçilerinin demlenerek yerelde güçlenmesi Türkiye için tehlikeli bir durumdur. Bu nedenle 31 Mart seçimi sadece yerel bir seçim değildir.  Herkes bunun farkında olmalıdır. Kimse unutmasın;  huzur olmadan yatırım olmaz. Bizim için vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve güvenliği her şeyden önceliklidir. 31 Mart imtihanından vatan ve millet sevdalıları Malatya’da ve Türkiye genelinde alınlarının akıyla çıkmalıdır.” İfadelerini kaydetti.

Fendoğlu, “Hekimhan’ı yeniden kurmak ve büyük bir ilçe yapmak için 31 Mart yerel seçimi çok önemlidir. Cumhur İttifakının MHP Hekimhan Adayımız Memet Tabaroğulları, ayırmadan, ayrışmadan Hekimhan için canla, başla çalışacaktır. Hekimhan’ı 5 yıl sonra modern bir kent olarak göreceksiniz. Hekimhan projelerle ve yatırımlarla buluşacaktır. Bizim belediyeciliğimizin temeli insan sevgisidir. Bizim belediyeciliğimizde insanı bilmek, insanla hemhal ve can beraberi olmak asıldır ve ön plandadır.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!