Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66942.327$

Takipte Ve İzlemedeyim..


Takipte Ve İzlemedeyim..
31 Mart Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 35 gün geçti.Başta Büyükşehir,merkez ilçe belediye başkanlarının kurdukları kadrolara kamuoyunda tepkiler var.

Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 35 gün geçti,Malatya’da Büyükşehir başta olmak üzere Metropol iki ilçemiz Battalgazi ve Yeşilyurt belediye Başkanları ile ilgili  okuyucularımdan bir çok olumsuz ihbar ve telefonlar alıyorum.

Bende okuyucularıma şuanda takipte ve izlemedeyim cevabını veriyorum.

Her gün veya iki günde bir boş yazılar yazmaktansa, doğru ve isabetli  tespitler yaparak yazı yazmak daha sağlıklı olur diye okuyucularıma cevap veriyorum.

Yaklaşık 10 gündür yazı yazmıyordum,yoğun bir istek ve talep ile karşılaşınca,bende okuyucularına kendimi unutturmama adına birşeyler yazayım dedim.
 
Daha önce de yazmıştım 
malatyalıların başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’ten beklentiler büyük,zaten seçim öncesi vaatlerinde ise en çok sarf ettikleri söz yıkılmış bir şehri ayağa kaldıracağız kelimesini çok duymuştuk.

Gelinen noktada,gözlemlediğim kadarıyla vatandaşların hayal kırıklığına uğramış gibi bir hali var.

Çünkü asrın felaketini yaşamış ve  enkaza dönmüş bir şehirde,zaman kayıbımız yoktur,zamanı ve süreci iyi değerlendirmeliyiz.

31 Mart Seçimlerinin üzerinden 35 gün geçmesine rağmen,seçim öncesi konuşulan vaatlerde bir gelişme yoktur mesajları alıyorum.

En çok aldığım şikayetlerden başında ise kurulan kadrolarda  liyakata bakılmadan,torpille geçmişte hiç bir başarısı olmayan,her dönemin adamı ve yöneticileri olan bazı zübük tiplere tekrardan üst kademelerde  görevler verilmesi kafalarda soru işareti bırakıyor.?

Özellikle Malatya Büyükşehir ve Yeşilyurt belediyelerinde geçmişte görev yapmış hiç bir işe yaramayan,bazı koltuk sevdalıları,vasıfsız ve vizyonsuz yöneticilerin, eski belediye başkanları ve milletvekillerinin yakınlarının olması ve üst kademelere atanması hayal kırıklığı yaratıyor.!

Belediye başkanlarını yanlış bilgilendiren ve yönlendiren,yıllardır malatyanın başına kangren gibi yapışan geri planda duran bazı marjinal grupların siyasi aktörler mi var mesajları alıyorum.!

Bu kadrolar ile mi Malatya’yı ayağa kaldıracaklar diye sitemler alıyorum.

Bende okuyucularıma verdiğim cevap ise bu süreçte belediye başkanlarımızı eleştirmek yargısız infaz gibi olur.!

Çünkü yeni seçilen çiçeği burnunda değerli başkanlarımız borç batağında enkaza dönmüş belediyeleri devir aldılar.

Sabırlı olup beklemeliyiz,izleyip görmeliyiz ve  nasıl bir yönetim politikası izleyeceklerini hep beraber görmeliyiz.

Bu zorlu süreçte,değerli başkanlarımız başta Sami Er, olmak üzere İlhan Geçit ve Bayram Taşkın’a destek olmalıyız,ilerleyen dönmelerde nasıl bir yönetim tarzı sergileyeceklerini de  görmüş oluruz ona göre değerlendirip notlarını vermiş oluruz..
Bayram Güder

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!