büyükşehir
Malatya
21 Ağustos, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    40.94
  • EURO
    47.80
  • ALTIN
    4385.1
  • BIST
    11.27
  • BTC
    113478.30$

STK’lardan Emniyet Güçlerine Destek Ziyareti


STK’lardan Emniyet Güçlerine Destek Ziyareti
Toplum Gönüllüleri Birliği Platformu bünyesindeki sivil toplum kuruluşu (STK), Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal’ı ziyaret ederek destek mesajı verdi.
Toplum Gönüllüler Birliği Platformu üyeleri, 10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının ardından polise destek ziyaretinde bulundu. Platform adına konuşan İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şube Başkanı Mustafa Özkan, İstanbul Beşiktaş ve maslakta hayattı kaybeden Polisler için başsağlığı diledi. 
Güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Özkan, “10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının ardından Malatya Emniyet Müdürümüze her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için ziyarette bulunduk. O menfur saldırıda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal da ziyaretten dolayı Toplum Gönüllüler Birliği Platformu üyelerine teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!