maldia
Malatya
17 Şubat, 2026, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Şehit Üsteğmen Malatya'da Son Yolculuğuna Uğrlanıyor


Şehit Üsteğmen Malatya'da Son Yolculuğuna Uğrlanıyor
Şırnak’ta PKK’lı teröristlerce şehit edilen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, memleketi Malatya’da son yolculuğuna uğurlanıyor.
Malatya Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri, CHP Milletvekilleri ile üst düzey askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cuma Namazı sonrası kılınacak cenaze namazı sonrasında şehit üsteğmen Tanrıverdi ebediyete uğurlanacak. Tören öncesi Bakan Güllüce, şehit ailesinin yanına gelerek aileye başsağlığı diledi. Anne Gafüre Tanrıverdi, Bakan Güllüce’ye “Vatan sağolsun, bir oğlum olsa yine askere gönderirim” diye acısını dile getirdi.
Şehidin ağabeyi Cengiz Tanrıverdi, kardeşinin askeri üniformasını giyerken, diğer kız kardeşleri de şehit üsteğmenin şapka ve üniformalarını giydi. Zaman zaman sinir krizleri geçiren şehit yakınlarına sağlık görevlileri müdahale ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!