maldia
Malatya
14 Şubat, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Şehit Olan Jandarma Er Son Yolculuğuna Uğurlandı


Şehit Olan Jandarma Er Son Yolculuğuna Uğurlandı
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaşanan kazada şehit olan Jandarma Er Uğur İpek’in (20) cenazesi düzenlenen tören ile memleketine gönderildi.
2. Kara Havacılık Alayı Komutanlığı’nda düzenlenen uğurlama törenine Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ile kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve şehit yakınları katıldı. Şehidin babası Hüseyin İpek, tören boyunca güçlükle ayakta durmaya çalışırken askeri yetkililer acılı babayı teselli etti.
Şehit Jandarma Er Uğur İpek’in özgeçmişinin okunması ile başlayan törende daha sonra İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından dua edildi.
Törenin ardından şehidin Türk Bayrağı’na sarılı naaşı askeri helikopter ile memleketi Nevşehir’e gönderildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!