akparti
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

Sadıkoğlu,Malatya’yı Seviyorsan Hemen İstifa Et.!


Sadıkoğlu,Malatya’yı Seviyorsan Hemen İstifa Et.!
Ticaret ve Sanayi Odaları şehrin ekonomisine yön veren önemli kuruluşların başında gelerek özellikle sanayide lokomotif görevi yapmaktadırlar.Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ise tam tersini gerçekleştirdi.

Ticaret ve Sanayi Odaları şehrin ekonomisine yön veren önemli kuruluşların başında gelerek özellikle sanayide lokomotif görevi yapmaktadırlar.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 1929 yılında kurulmuş. 94 yıllık geçmişi olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası kuşkusuz en zor ve sıkıntılı dönemlerini yaşıyor. 
Ticaret odalarının kuruluş amacı, birliği, beraberliği ve dayanışmayı sağlamak, ticaret ve sanayinin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, üyelerinin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, üyelerin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere meslek disiplinini ve ahlakı korumaktır.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte oda olma özelliği dışına çıkarak, Malatya sanayicine ve esnafına olan güvenini kaybetti. Sayın Sadıkoğlu’nun göreve geldiği 2018 yılından bugüne kadar odada başarısız bir yönetim sergileyerek, odanın kan kaybetmesine neden oldu.
Sadıkoğlu, yaklaşık 6 yıllık görev süresince tamamen tribüne oynayarak devletin verdiği hibe destekleri ve kredileri kendisine mal ederek gündemde kalmaya çalıştı. Sadıkoğlu, 2022 yılında gerçekleştirilen oda seçimlerinde figür rolünü iyi oynayarak, yaptığı mağdur edebiyatı ile az bir farkla seçimi kazandı!
Sadıkoğlu’nun bir diğer önemli vukuatı ise devletin atanmış valisine, seçilmiş ve bakanlık yapmış AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’ye, yine Malatya’da yüzde 70 oy alarak seçilen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a kafa tutması oldu. Sadıkoğlu’nun devlete adeta racon kesmeye kalkması ile tepkileri üzerine çekmişti.
Sayın Sadıkoğlu, seçim gezilerinde doğru olmayan algılar oluşturarak ‘Bülent Tüfenci ile Selahattin Gürkan’ın Akif Baştürk’e çalışıyor’ algısı ile mağdur edebiyatı rolünü iyi onayarak seçim kazandı! Sadıkoğlu seçim kazanmanın verdiği zafer sarhoşluğu ile ‘Malatya kazandı Bülent Tüfenkci ve Selahattin Gürkan kaybetti’ diyerek yaptığı bu talihsiz açıklama ile de tepkilere neden olmuştu.
Buradan Sayın Sadıkoğlu’na sesleniyorum. Siz kimin kaybettiğine, kimin kazandığına karar veremezsiniz. Buna Malatyalılar karar verir! 
Eğer Bülent Tüfenkci ile Selahattin Gürkan, rakibin olan Akif Baştürk’ü destekleselerdi senin seçim kazanma şansın olamazdı!
Sayın Sadıkoğlu, keşke cesaretli olsaydın, seçimde el altından gece gündüz çalışarak seni destekleyen diğer milletvekillerinin ismini de verseydin!
Sizi destekleyen milletvekilleri kendi partilerine bu kadar çalışmamışlardı!
Sayın Sadıkoğlu, başarısız yönetimi nedeniyle yeni dönemde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetimine alınmadı. Sadıkoğlu bu başarısızlığını ve TOBB’a alınmamasını hazmedemeyerek paralı kalemşörlerini devreye sokarak sağa sola çamur attırarak aklanmaya çalışması bana çok ironik ve komik geldi.
Neymiş efendim, Bülent Tüfenkci, Rıfat Hisarcıklıoğlu ile arası iyiymiş, bu yüzden Oğuzhan Sadıkoğlu TOBB’ye girememiş!
Sayın Sadıkoğlu, artık Malatya sizi çok iyi tanıyor, bu basit taktiklerinizi ve numaralarınızı yemiyor!
Sadıkoğlu’na bir büyük nasihat vermek istiyorum. Başkanlığını yaptığın Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarihinin en kötü ve başarısız dönemini yaşıyor. Malatya sanayisi ve esnafını ötekileştirerek böldünüz parçalama noktasında getirdiniz!
Sayın Sadıkoğlu, artık sizi kendi yönetiminizdeki bir çok önemli isim dahil kimse dikkate almıyor ve sizinle çalışmak istemiyor. Malatya’yı seviyorsanız, sanayisinin menfaati için bir erdemlik yapıp Malatya sanayicisinin ve esnafının önünü açmak için istifa ediniz..!

mücahit

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!