erdoğan
Malatya
06 Eylül, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    41.25
  • EURO
    48.21
  • ALTIN
    4718.6
  • BIST
    10.829
  • BTC
    111588.21$

MOTAŞ’ın Kabadayı Şoförü Tartıştığı Genç Sürücüyü Darp Etti

MOTAŞ’ın Kabadayı Şoförü Tartıştığı Genç Sürücüyü Darp Etti
Malatya’da Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MOTAŞ otobüs şoförünün trafikte tartıştığı bir genci, annesinin yanında darp etmesi tepkilere yol açtı.

Malatya'da 2 Eylül günü Merkez Durucasu hattında yaşanan olay ani bir yolcu tarafından kayda alındı. Görüntülerde, MOTAŞ şoförünün yol verme tartışmasının ardından otobüsü durdurduğu ve aşağı inerek genç sürücüyü darp ettiği anlar dikkat çekiyor.

Çevredeki yolcuların araya girmesi ile kavganın sonlandığı görülürken, darp edilen sürücünün yüzünün kanlar içinde olduğu ve saldırıya uğradığı net bir şekilde yansıyor.

Bu sırada dikkatlerden kaçmayan görüntü ise darp edilen sürücünün annesi olduğu tahmin edilen yaşlı kadının tüm bu olaylarla şahit olması. Bastonlu olduğu görüntülerde net bir şekilde görülen yaşlı kadına rağmen MOTAŞ sürücüsünün bu davranışı otobüste bulunan yolculardan da tepki aldı.

Olay sonrası vatandaşlar tepkilerini dile getirirken, yetkililerden konuya ilişkin açıklama bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!