yeşilyurt
Malatya
19 Nisan, 2026, Pazar
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya’dan Türkiye Çapında Büyük Başarı


Malatya’dan Türkiye Çapında Büyük Başarı
Malatya'da Erkenek Şehit Gökhan Kuzu Anadolu Lisesi, okul sporları kapsamında düzenlenen Floor Curling Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde eğitim faaliyetlerini sürdüren Şehit Gökhan Kuzu Anadolu Lisesi, okul sporları alanında elde ettiği derecelerle dikkat çekti.
 
Okul takımı, Floor Curling branşında katıldığı organizasyonlarda üstün performans sergileyerek önce il müsabakalarında birinci, ardından Elazığ’da düzenlenen bölge müsabakalarında da birincilik elde etti. Bu sonuçlarla Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan ekip, Samsun’da gerçekleştirilen final müsabakalarında Türkiye ikincisi oldu.
 
Elde edilen başarıda emeği bulunan Okul Müdürü Abdullah Duran ile Beden Eğitimi Öğretmeni Fatoş Polat Akdere başta olmak üzere okul yönetimi ve personeline teşekkür edildi. Müsabakalarda gösterdikleri performansla dereceye katkı sunan öğrenciler Ömer Cigal ve Ceren Yorulmaz da tebrik edildi.
 
Doğanşehir ve Erkenek adına önemli bir gurur kaynağı olan başarı, eğitim camiasında memnuniyetle karşılandı.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!