Malatya’da Velilerden Servis Tepkisi!

MALET -2 Konteynerda kalan veliler soğukta servis bekledi. Saat değişikliğinin haber verilmediğini iddia eden veliler tepki için öğrencileri bugün okula göndermedi.
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan Bulgurlu Şehit Hamit Fendoğlu İlkokulu’nda bugün, öğrenciler okula gitmedi. Bunun nedeni ise servislerinin normalde 12.05’te gelmesi gerekirken 13.30’da gelmesi. Bu duruma tepki gösteren veliler ise çocuklarını okula göndermedi.
Velilerden bazıları, “11.40’tan beri çocuklarımızla bu soğukta servisi bekledik. Milli Eğitim Müdürlüğü saatlerde değişiklik yaptığını iddia etti ama bize hiçbir bilgi verilmedi” ifadelerini kullandı.
Bu anları cep telefonu ile kayda alan veliler CİMER başta olmak üzere şikayette bulunacaklarını söylediler.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.