Malatya
12 Temmuz, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Malatya’da Kayısı Festivali ve Tüm Etkinlikler İptal Edildi

Malatya’da Kayısı Festivali ve Tüm Etkinlikler İptal Edildi
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kayısı festivali ve tüm etkinlikler iptal edildi.

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanlığı tarafında yapılan yazılı açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, arama-tarama faaliyeti sırasında meydana gelen elim olayda 3’ü Malatyalı hemşehrimiz olmak üzere 12 kahraman Mehmetçiğimizin şehit olması aziz milletimizi bağrına kor gibi düştü.

Hepimizi derinden sarsan bu elim hadiseden dolayı 25-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlemeyi planladığımız 27. Uluslararası Kayısı Festivali kapsamındaki konserler, sahne gösterileri, halk oyunları ve eğlence içerikli tüm etkinlikler iptal edilmiştir.

Festivalimiz kapsamında yapmayı planladığımız panel ve sergi gibi sosyal-kültürel  etkinliklergündemin hassasiyetlerine uygun bir vakarla gerçekleştirilecektir  

Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, kahraman ordumuza ve necip milletimize sabırlar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

Şehitlerimizin ruhları şâd, makamları âli olsun.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!