Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62869.211$

Malatya’da İYİ Partililerden Şehitliğe Ziyaret

Malatya’da İYİ Partililerden Şehitliğe Ziyaret
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali helvacı Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren ve İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ile birlikte parti üyelerinin de katıldığı şehitlik ziyaretinde şehit kabirlerine çiçek konulmasının ardından İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez tüm şehitlerin ruhuna dualar okudu. Göçmez’in okuduğu duaların ardındın İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı Çanakkale Zaferi’nin önemine değindi. İYİ Parti heyeti daha sonra şehitlik anıtında hatıra fotoğrafı çektirdi.

İYİ PARTİ’Lİ ADAYLAR HELVACI VE GÖÇMEZ GÜNDÜZBEY’İ ZİYARET ETTİ

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Yeşilyurt’a bağlı Gündüzbey Mahallesini ziyaret ederek iftar sonrası vatandaşlar buluştu. Gündüzbey sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan İYİ Partili adaylara İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, parti ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Göçmez ve Helvacı vatandaşların özellikle deprem sonrası artan şikayetlerini dinlerken İYİ Belediyecilik politikalarını ve Malatya’nın yedinden dönüşümünde hayata geçirecekleri projelerini anlattılar.  

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez deprem sonrası bir türlü çözülemeyen sıkıntılara değinerek “Bugün belediye işinde parti, siyaset olmaz. İşi bilen adamı getirmişiz Yeşilyurt’a onun yanında konuşuyorum Büyükşehir’de bana verin demiyorum ama Yeşilyurt’ta mutlaka Ali abiye oy verin.” Dedi.

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacıise 199 Marmara depremi sonrası bölgenin yeniden inşasında edindikleri tecrübe ile Yeşilyurt’u en doğru ve en hızlı şekilde normal yaşama kavuşturacaklarına değinerek “Müsteşar olarak Marmara Bölgesinin deprem sonrasında normal yaşama en hızlı şekilde kavuşturmak adına gereke yerli gerekse de uluslararası birçok kuruluşla irtibat kurarak bölgede depremin tüm kalıntılarını iki yılda ortadan kaldırdık. Şimdi Yeşilyurt’umuzda işimiz daha kolay yeter ki liyakat sahibi kadrolar kurulabilsin. Bu durumda yalnızca bizimle mümkün. Diğer partilerin aday ve stratejilerine bakınca kimin milleti düşündüğünü kimlerin düşünmediğini çok net olarak görebilirsiniz. Şuan daha önce büyük bir deprem afetini en üst düzey görevde yönetmiş tek aday benim. Yeşilyurt ve Malatya’mız bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli onlarca yılı heba etmemeli.” Dedi. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!