yeşilyurt
Malatya
25 Kasım, 2025, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya’da Çarşı Projesinde, Teslim Süreci Başladı

Malatya’da Çarşı Projesinde, Teslim Süreci Başladı
Merkez 53 Ada Rezerv Alanı’nda 62 dükkan ve 169 ofisten oluşan toplam 231 bağımsız bölüm tamamlanarak anahtar teslim sürecine geçildi.

Malatya Merkez 53 Ada Rezerv Alanı kapsamında yürütülen inşa ve altyapı çalışmaları tamamlanarak toplam 231 bağımsız bölümün anahtar teslim sürecine geçildi. Proje çerçevesinde 62 adet dükkan ve 169 adet ofis, kullanım ve işletmeye hazır hale getirildi.

Vali Seddar Yavuz, tamamlanan çalışmaların kentin ticari ve ekonomik dinamizmine önemli katkı sağlayacağını belirterek, teslim sürecinin hak sahipleri için hayırlı olmasını diledi. Projenin, planlı kentleşme, istihdam ve ticari kapasitenin artırılması hedefleri doğrultusunda hayata geçirildiği vurgulandı.

Yeni iş alanları ve hizmet noktalarıyla bölge ekonomisine değer katması beklenen yapıların, önümüzdeki dönemde kent merkezindeki ticari hareketliliği güçlendirmesi hedefleniyor.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!