maldia
Malatya
15 Mart, 2026, Pazar
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya'da Gece Huzur Operasyonu


Malatya'da Gece Huzur Operasyonu
Malatya Emniyet Müdürlüğü, ildeki suçlulara göz açtırmamak ve huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermemek için cafelere denetimleri arttırdı.
Gece saatlerinde Kanalboyu’ndaki cafelere Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri baskın yaparak kimlik denetimi yaptı. Denetime yaklaşık 200 polis katıldı.
Polis ekiplerine zabıta ekipleri de eşlik etti. Zabıta ekipleri de iş yerlerinin ruhsatlarının yanı sıra sigara denetimi yaptı.
Denetime, Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal da katıldı. Urhal, denetimi yerinde incelerken esnafı ziyaret etti.
Denetimde çok sayıda araması bulunan şahısa işlem yapılırken ruhsatı olmayan iş yerlerine de tutanak tutuldu. Kimlik kontrollerinde 500 kişinin sorgulaması gerçekleştirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!