belediye büyükşehr
Malatya
15 Mayıs, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Malatya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor


Malatya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yarın yapacağı Malatya ziyareti öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.
Vali Süleyman Kamçı ise yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışına katılacağı yatırımların toplam bedelinin 460 milyon TL olduğunu açıkladı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Mayıs Cumartesi günü Yeni Belediye Binası yanındaki miting alanında Malatyalılarla buluşacak. Günler öncesinde başlanılan hazırlıklar büyük oranda tamamlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çok sayıda bakanın da Malatya’ya gelmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya ziyareti öncesi yazılı bir açıklama yapan Vali Süleyman Kamçı’da, yapımı tamamlanan kamuya ait, toplu konut, sağlık, eğitim, altyapı, tarihi eser restorasyonu, tarımsal ve kırsal destekleme projeleri, büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Belediyelere ait hizmet tesislerinin açılışının yapılacağını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışına katılacağı tesislerin yatırım bedelinin 460 milyon 305 bin 363 TL olduğunu ifade eden Vali Kamçı, “Açılışı yapılacak ve aşağıda isim listesi yer alan tesislerin ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkı sağlamasını ve hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!