Malatya Büyükşehir'e Sürpriz Başkan Adayı mı?

Yerel seçimlere sayılı günler kala Malatya’da gözler başkan adaylarına çevrilirken, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı ise merak konusu oldu.
Malatya’da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) tamamlanan kongreler sonrası teşkilatlarda yerel seçimler için çalışmalara hız verilirken, AK Parti'nin 30 Büyükşehir adayının ise 7 Ekim'de gerçekleştirilecek büyük kongre sonrasında netleşmesi bekleniyor.
AK Parti kulislerinde , mevcut Başkan Selahattin Gürkan’la yola devam ihtimalinin yanı sıra,Muğla Valisi İdris Akbıyık,Sami Er, Öznur Çalık ile AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın da aday gösterilebileceği ifade ediliyor.
Belediyecilik tecrübesinin yanı sıra 14 Mayıs seçimleri sonrası ortaya koyduğu performansıyla ezber bozarak dikkatleri üzerine çeken AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın AK Parti Genel Merkezi tarafından yakından izlendiği öğrenilirken, Ölmeztoprak’ın AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilebileceği iddiaları kulislerde yüksek sesle dillendiriliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 1KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.
Yorumlar
Malatyalı
26-09-2023 15:57Hepimiz Gürkan gitsin kim gelirse gelsin diyoruz , Ölmeztoprak gelirse bu. Şehir ayağa kalkar