yeşilyurt
Malatya
29 Eylül, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.58
  • EURO
    48.81
  • ALTIN
    5097.4
  • BIST
    11.151
  • BTC
    111770.04$

Malatya Büyükşehir’den Üreticilere Jeneratör ve Sıvat Desteği

Malatya Büyükşehir’den Üreticilere Jeneratör ve Sıvat Desteği
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 444 jeneratör ve 200 sıvatı üreticilere dağıtarak tarımsal üretimi destekledi.

 Malatya Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmayı güçlendirmek ve üreticilerin modern, sürdürülebilir üretim yapmasını desteklemek amacıyla 444 jeneratör ile 200 sıvatı üreticilere dağıttı.

Dağıtım töreninde konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya’mızın ekonomisinde önemli bir yere sahip çiftçilerimizle bugün bir aradayız. Çiftçinin, üreticinin yanında olmayı belediye hizmetlerinin bir parçası olarak görüyoruz. Malatya hem sanayi hem de önemli bir tarım şehridir. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çiftçimizin yanındayız. Bugün 444 jeneratör ve 200 sıvat dağıtımı yapıyoruz. Malatya’mızın üretimine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Törende, Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Ali Çolak, Malatya Damızlık Koyun-Keçi Üreticileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Ziraat Odaları Anadolu Bölge Başkanı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!