Malatya
18 Temmuz, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Kahya Samsun Maçında Sahada Olacak


Kahya Samsun Maçında Sahada Olacak
Yeni Malatyaspor’da sakatlığı bulunan defans oyuncusu Ramazan Kahya’dan sevindirici haber gelirken, Kamil İçer’in ise sezonun ilk yarısını kapattığı açıklandı.

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da sağ alt adalesindeki sakatlıktan dolayı hafta içi antrenmanlara katılamayan sol kanat oyuncusu Ramazan Kahya’nın 20 Aralık Pazar günü Samsunspor ile oynanacak maçta takımdaki yerini alabileceği açıklandı.
Yırtık şüphesiyle dinlendirilen tecrübeli oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığı, görev verilmesi halinde Samsunspor’a karşı sahadaki yerini alabileceği belirtildi. Bugün yapılan antrenmanda Teknik Direktör İrfan Buz ile bir görüşme yapan Ramazan’ın, hocasına oynayabilecek durumda olduğunu söylediği öğrenildi.DEFANS OYUNCUSU KAMİL İÇER İLK YARIYI KAPATTI
Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkla boğuşan bir diğer isim Kamil İçer’in ise sezonun ilk yarısını kapattığı açıklandı.
Ramazan kahya gibi sağ arka adalesinden sakatlığı bulunan defans oyuncusu Kamil’in yapılan kontrollerde ayağında yırtık tespit edildiği ve sezonun ilk yarısını kapattığı belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!