Malatya
05 Mayıs, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.55
  • EURO
    43.88
  • ALTIN
    4045.6
  • BIST
    9.168
  • BTC
    94584.048$

İç İşleri Bakanı Yerlikaya Malatya’da

İç İşleri Bakanı Yerlikaya Malatya’da
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, deprem bölgesi olan Malatya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'ya gelerek deprem nedeniyle kurulan geçici iş yerleri ve konteyner kenti ziyaret etti. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan geçici iş yerlerini ilk olarak ziyaret eden Bakan Yerlikaya, burada esnafları tek tek ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Esnafla sohbet eden Yerlikaya, eksikliklerin de en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

Bakan Ali Yerlikaya, daha sonra İnönü Üniversitesi karşısında yer alan Teknokent Konteyner Kenti'ni ziyaret etti. Burada depremzedeleri konteynerlerinde ziyaret eden Yerlikaya, vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklara da özel ilgi gösteren Yerlikaya, depremzedelerin sorunlarını da dinleyerek çözümü için talimat verdi.

 

Bakan Yerlikaya, daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında kurulan Afet Koordinasyon Merkezinde yöneticilerle birlikte bir araya gelerek deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!