Malatya
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66971.102$

Her Şeye Rağmen Şampiyon Olacağız


Her Şeye Rağmen Şampiyon Olacağız
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman 2-2 biten Trabzonspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında kendileri açısından mutsuz bir haftayı geride bıraktıklarını dile getirdi.
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman 2-2 biten Trabzonspor karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında kendileri açısından mutsuz bir haftayı geride bıraktıklarını dile getirdi.

Trabzonspor ile oynadıkları maç sonrasında basın mensuplarına maçı değerlendiren Aykut Kocaman “1 haftada oynadığımız 3 maçta kalemizde 6 gol gördük. Bizim açımızdan mutsuz bir haftaydı. Önce Göztepe maçı ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Vardar ve bugün de Trabzonspor maçlarında aldığımız neticeler sonucu çok kötü bir haftayı geride bıraktık” dedi.

Son 3 maçta yedikleri 6 golde savunmanın yaptığı basit hatalardan dem vuran Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman “Bu hatalar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerin standartlarında kabul edilemez. Bugün oynadığımız maçta en azından yenilmemek bizi teselli ediyor. Trabzonspor’un ligin ilk 2 haftasında 28 faul yapıp bir oyuncusunun dahi kırmızı kart görmemesi işin ilginç yanı. Bizim açımızdan son derece kötü geçen bir haftaydı” yorumunda bulundu.

Takımda kaleci problemi olup olmadığına ilişkin bir soruya yanıt olarak “Şansız bir dönem geçiriyoruz. Her şey ortada görünüyor. Aynı şey yeni transfer Kameni için de geçerli. Kalemizde sıkıntı yaşadığımız bir gerçek” dedi.

Vardar takımıyla UEFA Avrupa Ligi’nde 2-0’ın rövanşında karşılaşacakları maçı da değerlendiren Fenerbahçe teknik patronu “Açık konuşmak gerekirse 2-0’dan turu geçecek skoru elde etmek zor olacak. Rakip gol yemeden 2 farklı skor avantajı elde etti. Ama ben inanıyorum ki turu geçecek skoru elde edebiliriz. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Giuliano ve Soldado takıma girdikten sonra daha rahat skor üreten bir takım olacağız. Bu arada kalemize gelen topların son maçlarda %80’i gol ile sonuçlandı. Bu çok sık rastlanan bir olay değil. Ama yine de takım olarak maçı isteyen ve son ana kadar sahada maçı kazanmak adına mücadele eden bir takım vardı. Bu böyle devam edecek” yorumunda bulundu. Spor gündemindeki en güncel haberleri ve en yüksek oranları Betboo sitesinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kaynak: heyecanlibahis.com

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!