Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2446.9
  • BIST
    9872.93
  • BTC
    64344.43$

Her İhtiyaca Yönelik Birbirinden Cazip Alçıpan Levha Çeşitleri


Her İhtiyaca Yönelik Birbirinden Cazip Alçıpan Levha Çeşitleri

İki karton katman arasına alçıdan oluşan bir iç dolgu yerleştirilerek üretilen alçıpan levha, sıklıkla tercih edilen bir yapı malzemesi olarak karşınızı çıkar. Oldukça dayanıklı ve kaliteli kartonlarla hazırlanan ürün, uygulanacağı yere bağlı olarak farklı şekillerde tasarlanarak imal edilir. Bu levhaların uzun kenarları yüzeyin bitim şekline uygun olarak bitirilir.
Yuvarlak, geçmeli, dik, fugalı ya da inceltilmiş olarak bitirilen bu levhalar, iç duvarlarda kaplama malzemesi olarak kullanılır. Dilerseniz bu levhaları duvara yapıştırabilir dilerseniz de çelik saç üzerine kaplayarak uygulamayı gerçekleştirebilirsiniz.
Alçıpan levha için özel olarak hazırlanan harç ya da yapıştırıcı ile duvara sabitleme işlemlerini yapabilirsiniz. Izgara üzerine yapılan kaplamalarda ise alçıpan çivisi ya da vidası kullanmanız gerekir. Tüm bu malzemeleri ve çeşitlerini sayfamızda inceleyebilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda ideal özelliklere sahip olduğunu düşündüğünüz ürünlere sahip olabilirsiniz. Fiyatları konusunda da fiyat listesini tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.
Çok Çeşitli Özellikleri ile Dikkat Çeken Alçıpan Levhalar
Sahip olduğu özellikler sayesinde yapı malzemeleri arasında öne çıkan alçıpan levha çeşitleri, yangına karşı koruyucu özelliktedir. Ortalama 30 dakika boyunca yangına karşı direnç gösteren ürün, çeşitli özelliklerle çok daha dayanıklı hale de getirilebilir. Ayrıca esnek ve hafif yapısıyla depreme karşı da dayanıklılık gösteren ürün, en çok tercih edilen malzemelerden birisidir.
Gözenekli tasarımı ile ses ve ısı yalıtımı konusunda da oldukça başarılı olan ürün, aynı zamanda nefes alabilir yapısı sayesinde nem ve rutubet oranını da azaltır. Bu sayede çok daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için etkili bir adım atılır. Neme karşı koruyuculuğu artırılmış olan levhalar, özellikle banyo, tuvalet ve mutfak gibi alanlarda rahatlıkla kullanılır.
Demonte özelliği de bulunan bu malzemeleri dilediğiniz zaman sökerek başka bir alanda da kullanabilirsiniz. Kesimi ve montajı kolay olan alçıpan levha, ince yapısıyla da beğeni toplar. Aradığınız özelliklere sahip olan ürünler için sayfamızdaki alçıpan levhalara göz atabilirsiniz.
Kullanım Alanlarına Göre Alçıpan Levha Çeşitlerinin
Çok çeşitli alanlarda birbirinden farklı amaçlarla kullanılan alçıpan levha çeşitleri özellikle tavanlarda, giydirme duvarlarda ve bölme duvarlarda sıklıkla kullanılır. Bu tür levha uygulamaları elektrik tesisatından mekanik tesisatlara kadar her türlü tesisat montajını kolaylaştırır. Ayrıca çeşitli arızalarda gerekli görüldüğü takdirde müdahale edilmesini de pratik hale getirir.
Tavan uygulamalarında mevcut tavan döşemesine dübel ya da askı çubuk yardımıyla karkas sisteme bağlanır ve vidalanır. Bu süreçte döşeme ile levha arasında boşluk bırakıldığı için tesisat işlemleri kolaylaşır. Ayrıca çeşitli alın ve ışık bandı gibi uygulamalarla alçıpanın çok daha estetik ve modern bir duruş sergilemesi de sağlanır.
Duvarlarda da kullanılan bu levha; farklı karkaslarla bir araya getirilebilir. Bu süreçte ısı ve ses yalıtımına yönelik çalışmalar da yapılabilir. Siz de ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak kendiniz için uygun olan ürünleri bünyemizde bulabilir, ürün özellikleri ve fiyatları konusunda Zeytinburnu (0212 546 92 02) veya Hadımköy (0212 542 90 30) ofislerimizin yanı sıra Whatsapp (0530 068 80 73) hattımızdan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sosyal Medya & İletişim
Facebook:https://www.facebook.com/sandvicpanelkucukdeveci/
Instagram: https://www.instagram.com/kucukdeveciinsaat/

İletişim: https://www.kucukdeveci.com.tr/iletisim/
Yol Tarifi: https://tinyurl.com/yk2k58pz
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!