Malatya
30 Temmuz, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    40.57
  • EURO
    47.05
  • ALTIN
    4331.0
  • BIST
    10.542
  • BTC
    118825.75$

Gürkan'dan Mevlid Kandili Mesajı


Gürkan'dan Mevlid Kandili Mesajı
Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gürkan, "Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine, güçlenmesine vesile olacak en müstesna gecelerden biridir.

Ahlakıyla, hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, bütün insanlığa kucak açan Hz. Peygamberimizin öğütlerine uymalı ve onun yolundan gitmeye özen göstermeliyiz. Bir Müslüman olarak Peygamber Efendimizin bütün güzel ahlâklarını örnek alarak kendimizi O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. İşte kandiller bu anlamda bir fırsat ve hatırlatma vesilesi olmaktadır.

Mevlid Kandilinin, Malatya’mıza, ülkemize gönül coğrafyamıza ve tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!