yeşilyurt
Malatya
09 Ocak, 2026, Cuma
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Ferhat Kiraz'ın Şanssızlığı Sürüyor


Ferhat Kiraz'ın Şanssızlığı Sürüyor
 Evkur Yeni Malatyaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz’ın başı sakatlıktan kurtulmuyor. 
Transfer olduktan sonra kısa süre içerisinde performansıyla teknik heyetin vazgeçilmezleri arasına giren Ferhat’ın peşini sakatlıklar bırakmıyor.

Ligin 22. haftasında Altınordu ile oynanan maçta sergilediği performansla alkış alan tecrübeli sol ayak, o maçın ardından sakatlanarak formasından bir süre uzak kalmıştı.

 

Tedavisinin ardından yeniden sahalara dönen ve Manisaspor maçında Teknik Direktör İrfan Buz’un sol bekte görev verdiği Ferhat Kiraz müsabakanın başında sakatlığı nüksedince oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Büyük bir üzüntüyle sahadan ayrılan Ferhat’ın daha önceki sakatlığının nüksettiği ve Elazığspor derbisinde oynayıp oynayamayacağına hafta içerisinde karar verileceği belirtildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!