maldia
Malatya
15 Mart, 2026, Pazar
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Demokrasi Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı


Demokrasi Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı
FETÖ’ye bağlı bir grup askerin darbe girişimi sonrası Ankara'da şehit edilen demokrasi şehidi 31 yaşındaki Fuat Bozkurt, memleketi Malatya’da gözyaşları arasında toprağa verildi. \r\n
Malatya Haber : Ankara’daki otopsi işlemlerinin ardından Malatya’ya getirilen Bozkurt için akşam saatlerinde Şehir Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, AK Parti Malatya Milletvekil Nurettin Yaşar, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Bozkurt'un yakınları katıldı. 
Kılınan cenaze namazı sonrası Demokrasi şehidi Bozkurt'un Türk Bayrağına sarılı naaşı omuzlarda cenaze aracına konuldu. Bekar olduğu öğrenilen Bozkurt'un Ankara'da özel bir şirkette iş makinesi operatörü olarak çalıştığı öğrenilirken, cenaze daha sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!