Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62794.551$

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Malatya’daki Zübük Tipli Siyasetçilere Mesaj.!


Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Malatya’daki Zübük Tipli Siyasetçilere Mesaj.!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Malatya Büyükşehir Belediyesi arkasında gerçekleştirilen mitingde zübük tipli siyasetçilere  önemli mesajlar verdi.!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Malatya Büyükşehir Belediyesi arkasında gerçekleştirilen mitingde zübük tipli siyasetçilere  önemli mesajlar verdi.!

Malatya’da 12:30 olarak açıklanan mitinge yol boyu vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı 2 saat gecikmeli gelebilen Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türkiye’ye ve miting alanını dolduran Malatyalılara önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Malatya’ya bir ay önce gelecektik ama nasip olmadı bugün sizlerle hasret gidererek bu gecikmeyi telafi ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanlığı’nda yüzde 72 milletvekilliğinde yüzde 69 oy oranıyla Cumhur İttifakı’na destek veren Malatyalılara teşekkür etti.

Malatya’nın bugüne kadar kendilerini hiçbir mücadelede yalnız bırakmadığını da ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu defa da Türkiye’nin hızlanan inşasında Malatya’yla birlikte yol yürümekten şeref duyuyoruz. Malatyalı kardeşlerim kimin kendisine gönül verdiğini kimin şahsi hesaplar peşinde koştuğunu çok iyi biliyor. Bizim bildiğimiz Malatya insanı karakterli olur, mert olur, sözünün eri olur dedi.

Aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın hedefinde Malatya’da davasına halel getiren zübük siyasetçi tiplereydi.?

Ama bakıyorum,Cumhurbaşkanı Erdoğan,Malatya için övgü dolu sözlerine uymayan siyasetçilerimiz ve belediye başkanlarımız var.!

Belediye başkan adayı gösterilmeyen bir çok aday adayı soluğu diğer partide alarak,çamur siyaseti yapıyorlar.

AK Parti sayesinde bir yerlere gelerek davasına halel getiren bir çok aday adayı başka Partilerde siyaset yaparkende,AK Parti’ye karşı karalama kampanyası başlatarak vatandaşdan oy istiyorlar.!

Vatandaş yalan,karalama ve çamur siyaset yapanları yermi,tabiki yemez,en güzel cevabı sandıkta verir.!

Esas en önemli konuya gelecek olursak son günlerde aldığım kulis bilgileri ve duyumlar ise Malatya’da bazı mevcut belediye başkanları tekrardan aday gösterilmeyince,el altından diğer parti adaylarına çalıştıklarını duyoruz!

Bazı belediye başkanları güvendikleri aracılığı ile el altından çevresine ve belediye çalışanlarına talimatlar verdirerek kamuoyunda algı yaratarak rakip parti adaylarına çalıştıkları iddia ediliyor.!

Davasına halel bazı belediye başkanları aday gösterilmedikleri için   AK Parti’nin oylarının düşmesi ve adayların kaybetmesi için her türlü çirkin yöntemi denedikleri konuşuluyor.

Yazık gühah bir siyasetçinin davasına  bu kadar kolay bir şekilde ihanet etmemesi gerekiyor.!

Çünkü  AK Parti sayesinde köşeyi dönen,siyasetçiler hızla zenginleşerek belediyelerinide  borç batağına sürükleyen bazı belediye başkanları,sanmayınki vatandaş birşey bilmiyor.!

Nerden geldiklerini unutarak,depremi de fırsata çevirip hızla zenginleşen,mal varlıklarınıda güvendikleri yakınlarının adına yaptıran siyasetçiler ve bazı belediye başkanları,kendileri aday gösterilmedi diye seçim çalışmalarına katılmayarak ve el altından başka partinin adaylarına çalışmaları ise dilden dile konuşuluyor.!

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bu bilgiler gittiği için bugün  Malatya’daki  Zübük tipli siyasetçilere de mesaj vermiş oldu.

Benim anladığım kadarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,bugün Malatya’daki konuşmasında Partisine el altından ihanet edenlere,aba altından sopa göstererek,ayağınızı denk alın yoksa seçimden sonra bedelini ağır ödersiniz mesajını verdi.!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!