Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2447.8
  • BIST
    9721.78
  • BTC
    63457.85$

Bu Ne Hız Kahtalı Hakan !.

Bu Ne Hız Kahtalı Hakan !.
Ak Parti 27.dönem Milletvekili Hakan Kahtalı’nın milyonluk villası depremde ağır hasar aldı.Kahtalı Hakan zaman kaybetmeden yeni villasının inşaatına başladı.

2023 Türkiye Genel Seçimleri, 14 Mayıs'ta düzenlenen genel seçim ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28. döneminin 600 yeni üyesi belirlendi. 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için 28 Mayıs'ta tekrar sandık başına gitti. 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı seçilirken, Malatya’da ise tablo değişmedi.

 Seçimlerin hem ülkemize hem de Malatya’mızda hayırlara vesile olmasını temenni ederken, asli gündemimize dönerek 6 Şubat ve 27 Şubatdepremlerinde tarihinde görülmemiş bir yıkım yaşayan buna bağlı olarak yaklaşık bin 300 canını toprağa veren, binlerce yapının yıkıldığı enkaz döndüğü ağır yaralı Malatya’mıza dönmek istiyorum.

 Malumunuz depremler sonrası şehrimiz aynı zamanda ciddide bir göç yaşadı , binlerce hemşerimiz muhtelif kentlere çıkış yaparak buralarda yaşama tutunurken, 300 bin kişi çadır kentlere 100 binin üzerinde vatandaşımız ise konteyner kentlere yerleştirildi.

 Depremlerde etkilenen 15 binin üzerindeki esnafımızın ise geçici konteynerler çarşılara yerleştirme işlemleri hali hazırda devam ediyor.

 Evet, depremin vurduğu Malatya’mız ağır yaralı ayağa kalkmaya çalışıyor, devletimizin ve milletimizin bu minvaldeki gayret ve çalışması ise sürüyor.

 Öte yandan ise siyasi nüfusunu kullanan bazı siyasiler de milyonluk villaları için kolları çoktan sıvadı. Kimden bahsediyoruz, tabi ki AK Parti’nin 27. dönem Milletvekili Hakan Kahtalı’dan bahsediyoruz.Konuşulan iddialara göre, depremlerde Yeşilyurt’un en prestijli bölgesindeki Şahin tepesinde milyonluk villası ağır hasar alan Kahtalı Hakan,acelece yıkım işlemlerini tamamlayarak yeni bir villa için kolları sıvamış.!Deprem sürecinde çok fazla ortalıklarda görünmeyen Kahtalı Hakan'nın kaçak olarak inşaatına başladığı yeni  villasının hızla ilerlediği öğrenildi.

 Ne diyelim kimsenin malında gözümüz yok ama son yılların en yoğun yağışlarını da alan şehrimizde çadırlarda yaşayan yüz binlerce vatandaşımızı düşününce bir ah çekmeden alamıyor insan kendini.

Belirttiğim gibi ne diyecek bir sözüm yok, Kahtalı Hakan'a yeni villasında huzurlu, mutlu bir yaşam diliyoruz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Suat
    01-06-2023 20:27

    "Aaa... Şeker hırsızı dedikleri adam mı?"diyeceğin de hırsıza adam da denmez ki? Ama çaldığını ben görmedim de görmemiş olamam birinin hırsızlığını gizler mi? Aman offf kafam karıştı. Nasılsa kimsenin şikayeti yok. Demek çalmamış

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!