yeşilyurt
Malatya
29 Eylül, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.59
  • EURO
    48.71
  • ALTIN
    5025.5
  • BIST
    11.151
  • BTC
    109400.56$

Battalgazi Belediyesporlu Sporcular Zagreb’de Madalya İle Döndü


Battalgazi Belediyesporlu Sporcular Zagreb’de Madalya İle Döndü
Battalgazi Belediyespor sporcusu Hatice Muhlise Doğan, U-11 tek kızlar kategorisinde ikinci olarak uluslararası arenada önemli bir başarıya imza attı.

Hırvatistan’ın Zagreb kentinde düzenlenen 12. Li-Ning Zagreb Youth Open 2025 Badminton Turnuvası’nda Battalgazi Belediyespor sporcusu Hatice Muhlise Doğan, U-11 tek kızlar kategorisinde ikinci olarak uluslararası arenada önemli bir başarıya imza attı.

Battalgazi Belediyespor’un altyapısından yetişen Hatice Muhlise Doğan, Zagreb’de düzenlenen “12th Li-Ning Zagreb Youth Open 2025” turnuvasında U-11 tek kızlar kategorisinde ikincilik elde etti. Genç sporcu, bu başarısıyla hem Battalgazi’ye hem de Malatya’ya büyük gurur yaşattı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın vizyonuyla spora verilen desteklerin bir sonucu olarak görülen bu başarı, ilçede sporun gelişimi açısından da örnek teşkil etti. Başkan Taşkın, genç sporcuyu tebrik ederek, “Battalgazi’de sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Hatice Muhlise Doğan’ın elde ettiği derece, tüm gençlerimize ilham kaynağıdır” dedi.

Battalgazi Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada da başarılı sporcunun uluslararası alandaki derecesinin kulübün vizyonunu yansıttığı belirtilerek, Doğan’ın gelecekte daha büyük başarılar elde edeceğine olan inanç dile getirildi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!