Başbakan Cuma Namazını Ulu Camii'nde Kıldı
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, çeşitli ziyaret ve açılış programlarına bulunmak üzere geldiği Malatyada Cuma namazı için Battalgazi ilçesindeki tarihi Ulu Camiine geldi.
Namaz sonrasında vatandaşların coşkusuyla karşılanan Başbakan Davutoğlu, kendisini bekleyen öğrencilerin yanına giderek el sıkışıp, kısa süreli sohbet etti. Öğrencilerden derslerini ve okullarını soran Davutoğlu, öğrencilerin okullarından ve derslerinden memnun olduğunu söylemeleri üzerine “Bir ders de ben size vereyim mi” dedi. Öğrenciler ise “evet” karşılığını verdi.
Başbakan Davutoğlu, daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a annesinin geçen hafta vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.