yeşilyurt
Malatya
22 Aralık, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Ali Evren Terör Saldırısını Kınadı


Ali Evren Terör Saldırısını Kınadı
42 kişiye Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, ve Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan 200’ün üzerinde kişiye de acil şifalar temenni ediyorum.
28 Haziran 2016 tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan Kalleşçe Saldırıda Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden 42 kişiye Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, ve Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan 200’ün üzerinde kişiye de acil şifalar temenni ediyorum . 78 milyonun acısı olan bu katliama dış mihraklar teröre büyük destekler vererek Ülkemizde kaos yaratmak ve Ülkemizin gelişmesinin engellemek peşindedir.
Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.
        Her zaman devletine, milletine ve bayrağına bağlı Esnaf ve Sanatkarlar olarak Terör, Kadın, Yaşlı, Çocuk demeden hunharca silahla tarama yapıp sonrasında kendisini patlatan eli kanlı terör örgütünü lanetliyor, bu alçakça saldırıyı nefretle kınıyorum.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!