Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2434.9
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64136.16$

Malatya'ya Yakışır Bir Butik Otel Hizmete Açıldı


Malatya'ya Yakışır Bir Butik Otel Hizmete Açıldı
Malatya'da Seyran Park Butik Otel'de basın mensupları bir araya gelen işletme müdürü Züleyha Altıntaş Otel ile ilgili hizmetleri ve çalışmaları paylaştı.

Malatya son yıllarda Doğu Anadolu da  turizm noktasında cazibe merkezi olma yolunda önemli mesafeler kat ediyor.Bu kapsamda Malatya'ya kazandırılan  Seyran Park Butik Otel nezih ve doğa ile baş başa olan bu güzel mekan misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, yaptığı açıklamada,Malatya'mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dediİ.şletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bu kahvaltı programımızda bizleri yalnız bırakmayan buralara kadar gelen Malatya’mızın kıymetli basın kuruluşlarının dernek başkanlarına ve Akçadağder Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, yine her zaman yanımızda olan Malatya’mızın kıymetli basın mensublu kardeşlerime, yine tüm misafirlerimize işletmem adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Kahvaltı programımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Akçadağder Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Gül, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkan Filiz Yavuzkurt, Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Tuğba Farımaz, Malatya Güncel İnternet Sitesi Sahibi Uğur Çelik, Maldıa Dergisi imtiyaz Sahibi Bayram Güder ve çok sayıda basın mensupları ve davetliler katıldı. Bizleri mutlu ettiniz dedi.

 Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, İşletmem için bugün çok önemli bir gün olmuştur ve Malatya’mızın kıymetli basınıyla bir araya geldik. Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize işletmem adına kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum dedi. Züleyha Altuntaş, Seyran Park Butik Otelimiz ve yine restoranımız yaz kış tüm halkımıza açıktır ve açık kalacaktır. Özel günlerinizde ve yine toplu yemekli programlarında her zaman açıktır ve tüm Malatyalı hemşerilerimizi bekliyoruz.

Altuntaş, Seyran Park Butik Otelimizde yılbaşı programımız olacaktır ve tüm Malatyalı hemşerilerimiz davetlidir. Restoranımız oto parkıyla ve yeşil alanlarıyla, nezih bir ortamın ve güzel havasıyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizleri yalnız bırakmayan buraya kadar gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Seyran Park Butik Otel İşletme sahibi Hasan Hüseyin Özlü, Bugün burada Malatya’mızın kıymetli basınını misafir ettik ve sevinçliyiz. Bu gün bizlerle olan basın mensuplu kardeşlerim ve yine davetimizi kırmadan buraya kadar gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Akçadağder Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Yeşilyurt ilçemize yakışan bu güzel Seyran Park Butik Otel Restoranında Basın mensuplu kardeşlerimizle bir araya geldik, Dost sohbeti şeklinde kahvaltı etkinliğimiz oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullanırken, Seyran Park Butik Oteli İşletme sahibi Hasan Hüseyin ve Gülten Özlü’ye ve yine İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş’a bizlere ev sahipliğinden dolayı şahsım bu ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!