Malatya
30 Nisan, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

Y.Malatyaspor’da Göztepe Maçı Mesaisi Sürüyor


Y.Malatyaspor’da Göztepe Maçı Mesaisi Sürüyor
Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük’e 3-0 yenilerek sezona kötü başlayan Yeni Malatyaspor’da cuma günü oynanacak Göztepe maçı hazırlıklarına devam ediyor.
i Yeni Malatyaspor'da tek düşünce Göztepe müsabakasından 3 puanla ayrılmak. Hazırlıklarını bu doğrultuda sürdüren sarı kırmızlılarda sakatlıkları düzelen Lukoki ve Hadebe de takımla birlikte çalışmaya başladı.Bir diğer sakat oyuncu Tetteh ise bireysel antrenmanlara başladı. Golcü oyuncunun Göztepe müsabakasında tek devre şans alabileceği ifade edildi.

 

İlk maçta Adem Büyük ve Christian Cueva'nın performansından memnun kalan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Lukoki ve Tetteh'in de gelmesiyle morali düzeldi.

 

Bu arada transferde de görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor'un Hamzaoğlu'nun savunmaya istediği takviyeyi yapmak için görüşmelerini yoğunlaştırdığı gelen bilgiler arasında.

 

Sarı-kırmızıların savunmaya iki, orta saha ve forvete de birer oyuncu transferi gerçekleştireceği ifade edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!