Voleybol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası biletini Malatya’da Aldı

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2026 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemelerinde Danimarka’yı 3-2 mağlup ederek finallere katılmayı garantiledi.
A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2026 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri A Grubu dördüncü maçında Malatya’da karşılaştığı Danimarka’yı 3-2 mağlup ederek finallere katılmayı garantiledi.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, atmosferin mükemmel olduğunu belirterek, “Bu takımı bağrına basan taraftara teşekkür ediyorum. Zorlu geçen mücadelede son sayıya kadar pes etmedik. Avrupa Şampiyonası finallerini bu maçta garantileyen takıma ayrıca teşekkür ediyorum. 40 küsur yıldır sporun içindeyim ama böyle muhteşem bir taraftar henüz görmedim. 6 Şubat depreminde büyük hasar alan bir ilin motivasyon açısından takıma büyük destek vererek sahip çıkması bizi ayrıca gururlandırdı. Takımımız da onlara bu galibiyeti armağan etti” dedi.
Milli oyuncu Bedirhan Bülbül ise 6 Şubat depreminde yaşamını yitirenleri anarak, “Bugün bu karşılaşmayı onlar için oynadık. Aldığımız galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Malatya’da hala deprem yaraları sarılıyor. Derinden üzüntü yaşadık. Umuyorum ki bundan sonraki süreçte de Malatya’da oynamaya devam ederiz” diye konuştu.
Takım oyuncularından Beytullah Hatipoğlu da galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya seyircisine teşekkür ederiz. Oyuna iyi başlayamadık ama sonunu iyi getirdik. Emeği geçen herkesin eline sağlık” ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.