Malatya
25 Haziran, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

"Pediyatri Okulu Tamamlandı"


"Pediyatri Okulu Tamamlandı"
Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalının yılda iki kez periyodik olarak düzenlediği Pediyatri Okulu etkinliği tamamlandı.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı ve Türk Neonatoloji Derneği işbirliğiyle 3 gün düzenlenen "Pediyatri Okulu II. Yenidoğan Sınıfı" etkinliği, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, tıbbi uygulamaya nitelik kazandıran bu tür bilimsel toplantıların önemini ve mezuniyet sonrası eğitime olan katkısını vurguladı.
Türkiye'nin farklı eğitim merkezlerinden 27 akademisyen neonatoloji uzmanının eğitici olarak katıldığı II. Yenidoğan Sınıfı'nda, pediyatri asistanı ve uzmanı 72 kişiye üç gün boyunca Neonatolojinin temel dersleri anlatıldı ve toplantının son gününde Temel Mekanik Ventilasyon Kursu verildi.
Bilimsel toplantının gala yemeği Kalegöl Otel'de verildi.
Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Karabiber ve pediyatri öğretim üyeleri tarafından konuk konuşmacılara bilimsel katkıları nedeni ile plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!