Malatya
11 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

MAŞTİ'deki Silahlı Saldırıda 1 Kişi Tutuklandı


MAŞTİ'deki Silahlı Saldırıda 1 Kişi Tutuklandı
Malatya’da önceki gün Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ) yaşanan silahlı kavgada 2 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan şüpheli yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
MAŞTİ’de iki grup arasında yaşanan tartışma sonrası S.A. silahla F.Ç. ve M.Ç.’yi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Olayda Unkapanı Plakçılar Çarşısı’nın renkli siması Uslu Kanbay da darp edilirken, kaçan şüpheli S.A. Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen S.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
Öte yandan, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altında olan Kanbay ve diğer 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!