Malatya
21 Haziran, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Malatyalı Eski Bakan Vefat Etti


Malatyalı Eski Bakan Vefat Etti
Türk siyasetinin mihenk taşlarından biri olan İmar ve İskan eski Bakanı Ahmet Karaaslan vefat etti. 
İmar ve İskan eski Bakanı ve aynı zamanda 14. 15. ve 16. dönem Malatya Milletvekili Ahmet Karaaslan hayatını kaybetti. Türk siyasetine önemli hizmetlerde bulunan Karaaslan'ın cenazesi 5 Haziran Pazartesi günü öğle namazını müteakip Şakirin Camisinde kılınacak namazın ardından defnedilecek. Pütürge Vakfının da kurucusudur.

Saygıdeğer Büyüğümüz Babam Sayın Ahmet Karaaslan 'ın cenazesi bugün (05.06.2017) öğle namazını muteakip Karacaahmet mezarligi icindeki Şakirin camiinden devlet töreni ile kaldırılacak ve yine Karacaahmet mezarlığı içinde bulunan ebedi istirahatgahına defin edilecektir.

İlanı ve özgeçmişi:

Değerli hemşerimiz ve İmar eski Bakanımız Sayın Ahmet Karaaslan dün (04.06.2017) gece hakka yürümüştür. Pazartesi günü Karaca Ahmet mezarligi icindeki Şakirin camisinde kılınacak öğle namazından sonra Bakan Karaaslan Karacaahmet mezarlığında defin edilecektir. Malatyalı hemşerilerine ve sevdiklerine duyrulur.

Ahmet Karaaslan Türk siyasetçi. Malatya Pütürge 1935 doğum. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Kozluk Kaymakamlığı, 3.(XIV), 4.(XV) ve 5.(XVI) Dönem Malatya Milletvekilliği ile İmar ve İskân Bakanlığı yaptı. Evli, iki çocuk ve dört erkek torun sahibidir. Her oğlundan olan büyük torunları dedelerinin adına taşımakta ve Ahmet Karaaslan ismini ona layık bir şekilde yaşatmayı arzulamaktadırlar.

Dr. Tuğrul Karaaslan oglu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!