yeşilyurt
Malatya
17 Aralık, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya’da Santraç Turnovasında Dereceye Girenler Belli Oldu

Malatya’da Santraç Turnovasında Dereceye Girenler Belli Oldu
Malatya Büyükşehir Belediyesi eğitim çağındaki çocukların sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Semt konaklarında öğrencilere yönelik düzenlenen okul derslerine yardımcı kursların yanı sıra sosyal-kültürel faaliyetler de ayrı bir canlılık sağlıyor. 

Her eğitim öğretim döneminde farklı etkinliklergerçekleştirerek öğrencilere sosyal ve kültürel alanlarda da destek sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kernek Külliyesinde 2024-2025 eğitim-öğretim döneminin ilk etkinliği olarak satranç turnuvası düzenledi.

Kernek Külliyesinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvası elemelerine yaklaşık 300 öğrenci müracaat etti. Yapılan elemeler sonrasında ise 12 öğrenci finale kaldı. Finaller sonrasında ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi. 

5 ve 6. sınıflarda; birinci Kayra Özhan, ikinciMuhammed Eymen, üçüncü ise Emir Ömer Emreoldu. 

7 ve 8. sınıflarda; birinci Yusuf Taş, ikinci Yiğit Ali Dönmezer, üçüncü ise Emre Değirmenci oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!