yeşilyurt
Malatya
18 Aralık, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Malatya’da Kanser Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Malatya’da Kanser Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
Malatya’da “Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri (KETEM) Oryantasyon Eğitimi” gerçekleştirildi

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kanser Daire Başkanlığı tarafından Malatya’da “Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri (KETEM) Oryantasyon Eğitimi” gerçekleştirildi.

Program, Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un çevrim içi katılımıyla başladı. Açılış konuşmalarında Kanser Daire Başkanı Dr. Burak Şentürk ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cezmi Karaca, erken teşhisin önemine dikkat çekti.

Eğitim, Kanser Daire Başkanlığı Birim Sorumlusu Dr. Fahriye Ünlü tarafından verildi. Program kapsamında kanser taramalarında güncel yöntemler, erken tanının önemi ve sahada yürütülecek uygulamalar ele alındı.

Eğitime İl Sağlık Müdürü, Halk Sağlığı Başkanı ve yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, toplum sağlığı merkezi sorumlu hekimleri, KETEM personeli ile TSM, SHM ve ASM çalışanları katılım sağladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!