Malatya
03 Eylül, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.16
  • EURO
    47.97
  • ALTIN
    4673.8
  • BIST
    10.878
  • BTC
    110759.98$

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı’nda Bayrak Değişimi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı’nda Bayrak Değişimi
İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Emircan Eren, partililerle buluşarak kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Ramada Altın Kayısı Otel’de düzenlenen yemek programında partililerle bir araya gelen Yıldız, hem görev süresini değerlendirdi hem de yeni il başkanına başarılar diledi.

“Her Başlangıcın Bir Sonu Vardır”

Görev süresince yanında olan yol arkadaşlarına teşekkür eden Serdar Yıldız, duygusal bir veda konuşması yaptı:
“Her başlangıcın sonu olduğu gibi bizim de İYİ Parti İl Başkanlığı görevimizin sonuna geldik. Dört yıl önce Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ile çıktığımız bu yolda, iyi günlerimiz de oldu, zor günlerimiz de. Ama en büyük kazancımız birbirinden kıymetli insanlarla kader birliği yapmaktı. Hepinizden helallik istiyorum. Benden taraf hakkım varsa helal olsun.”

Yıldız, ayrıca Yeşilyurt’tan Malatya’ya uzanan süreçte yürütülen çalışmaları ve faaliyet raporunu da paylaşarak, İYİ Parti davasına gönül veren tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Eren Görevi Devraldı

Programın sonunda İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Emircan Eren, partililerle buluşarak kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Eren, yeni dönemde İYİ Parti’nin Malatya’da daha güçlü bir teşkilatlanma ve etkin bir siyaset anlayışıyla yoluna devam edeceğini belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!