Malatya
29 Nisan, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

'Girişimcilik Kariyer' Söyleşisi Yapıldı


'Girişimcilik Kariyer' Söyleşisi Yapıldı
Malatya İnönü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından 'Girişimcilik Kariyer' söyleşisi gerçekleştirildi.
İnönü Üniversitesi Kütüphane Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşine TSO Genel Sekreteri Abdullah Duran, KOSGEB Malatya Hizmet Müdürü Murat Seki, Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Akçin, Malatya İnönü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu Başkanı Emin Arslan ve öğrenciler katıldı.
Söyleşide konuşan KOSGEB Malatya Hizmet Müdürü Murat Seki, KOSGEB Destek Hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Seki, Türkiye'nin son dönemlerde genç girişimcilere büyük değer verdiğini kaydederek, kalkınmanın temel noktasının girişimciler olduğunu ifade etti.
TSO Genel Sekreteri Abdullah Duran ise, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler vererek, "365 oda içerisinde akredite almış 165 odadan birisiyiz. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 30 meslek komitesinden oluşuyor. Her grup üye sayısına göre 5 ya da 7 kişiden oluşuyor. Bu anlamda 74 kişilik bir meclisimiz var" dedi.
Malatya'da 2'si ilçelerde olmak üzere 5 tane Organize Sanayi Bölgesi olduğunu kaydeden Duran, 3. OSB'nin 12 milyon metrekare alan üzerine kurulduğunu söyledi.
Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Akçin de, özgüveni yüksek, arayış içerisinde olan kişilerin girişimci olabileceklerini belirtti.
Akçin, teknoloji üretmek için girişimcilere ihtiyaç olduğunu da sözlerine ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!