Malatya
13 Mayıs, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Büyükşehir Yeni Bağlantı Yolu Açıyor


Büyükşehir Yeni Bağlantı Yolu Açıyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çamurlu Mahallesi ile İnönü Üniversitesi arasında 2 kilometrelik yeni bağlantı yolu açıyor.
Çamurlu Mahallesi ile Cankoç villalarının üst tarafında açılan yol 2 kilometre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde planlandı. 200 metrelik bölümü geçen yıl açılan yol da dolgu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bölgede bulunan bahçe sahiplerinin destek verdiği çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi, kuru dere yataklarına beton büzler yerleştiriyor. Bölge’de yaşanabilecek trafik sorununa karşı şimdiden çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi alternatif bağlantı yolları projelerini ise hazırlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bölgede geçtiğimiz aylarda eski çöp sahası yolunu da genişletmişti.
Çalışmalar bittiğinde bölgede bulunan Çamurlu Mahallesi sakinleri de Malatya-Elazığ Karayolu’na inmeden yeni açılan yolu kullanarak Turgut Özal Tıp Merkezi ile üniversiteye gidebilecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!