44 Malatyaspor Adıyamaspor Maçında Kavga Çıktı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta 44 Malatyaspor ile Adıyamanspor arasında oynanan karşılaşmanın sonunda kavga çıktı.

Maç sonu açıklamada bulunan 44 Malatyaspor 2. Başkanı Cemal Aktaş, yaşanan olayların kendilerini üzdüğünü ifade ederek, futbolda bu tür olayların yaşanmasını istemediklerini ifade etti. Aktaş, maça iyi başladıklarını ve 2-0 öne geçtiklerini ancak üstünlüklerini koruyamadıklarını belirterek, "Uzatmalarda elimize geçen penaltı fırsatını değerlendiremeyince beraberlikle yetinmek zorunda kaldık. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, yolumuza güzel bir şekilde devam etmek isterdik ama olmadı. Önümüzde uzun bir maraton var. Son vuruşlarda sıkıntımız var. Bu eksikliği 3-4 maçtır görüyoruz. Bu eksikliği gidermek için gerekeni yapacağız" dedi.
Takımın forvet oyuncusu Amani'nin ülkeye girişini sağlayabilmek için çalışmaların devam ettiğini de dile getiren Aktaş, "Amani'yle ilgili durum bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak. Oyuncumuzun ülkeye girişiyle ilgili sıkıntı vardı. Bu sıkıntının ortadan kalkması adına milletvekillerimizle görüştük. İnşallah oyuncumuzun sıkıntıları çözülür ve takıma bir an önce katılır" diye konuştu.
Volkan Yalın, Mustafa Dağdelen ve Abdurrahman Atabay hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma 2-2 berabere bitti.
44 Malatyaspor'un gollerini 56 ve 61. dakikada Eray Baba attı. Adıyamanspor'un golleri ise 67. dakikada Uğur ve 72. dakikada Adem'den geldi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.