Vatandaşlardan Çadırda Yaşayan Göçmen Tepkisi !

Malatya'da deprem sonrası oturdukları evleri ağır hasar alan yada yıkılan yabancı uyruklu göçmenler,mahalle aralarına kurdukları çadılar ile çevreye rahatsızlık veriyor.

Vatandaşlardan Çadırda Yaşayan Göçmen Tepkisi !
Haberler'de Abone Ol

Malatya'da deprem sonrası oturdukları evleri ağır hasar alan yada yıkılan yabancı uyruklu göçmenler, kendilerine tahsis edilen Fatih Mahallesi’ndeki konteyner kentte yaşarken buralara yerleşemeyen göçmenler ise mahalle aralarında boş buldukları alanlarda kurdukları çadırda yaşamaya başladı. Bu durum ise mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor.
Battalgazi İlçesi Çöşnük Mahallesinde bulunan Doğukent Sitesinde oturan birçok vatandaş da çadırlarda yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle duruma tepki gösterdi. 
Haber Merkezimizi arayan site sakinleri, “Tedirginiz, evimizde oturamıyoruz. Kapımızı pencerelerimizi açamıyoruz. Sesimizi duyurmak için çalmadığımız kapı bırakmadık ama sonuç alamadık. Battalgazi Belediyesi ve Göç İdaresini de birçok kez aramamıza rağmen bir çözüm bulunamadı. Şehrin yetkilileri ve mülki amirlerinin bu önemli soruna bir çözüm bulmalarını rica ediyoruz” açıklamasında bulundular.

Admin

Admin

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.