Musuki Cemiyeti,Sevgililer Gününe Özel Konser Vercek

Malatya Musiki Cemiyeti Derneği ile Battalgazi Belediyesi tarafından ortak organize edilen etkinlikte TRT sanatçısı Tuğçe Pala ve Klarnet sanatçısı Tanju Erol Malatyalılarla buluşacak.

Musuki Cemiyeti,Sevgililer Gününe Özel Konser Vercek
Haberler'de Abone Ol
14 Şubat günü akşam 19.00’de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konserin son provalarını yapan Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç, bütün Malatyalıları konsere beklediklerini belirterek, konserin 14 Şubat Sevgililer gününe denk gelmesinin de başka bir güzellik olduğunu dile getirdi.
Musiki Cemiyeti olarak, konser öncesi son provalarını da gerçekleştirdiklerini belirten Tunç, TRT Sanatçısı Tuğçe Pala ile klarnet sanatçısı Tanju Erol’un 14 Şubat’ta Malatyalılara muhteşem bir gece yaşatacağını söyledi. Tunç, cemiyet olarak tüm sanatseverleri yanlarında görmek istediklerini belirtti.MALATYA
Admin

Admin

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.