Gazze İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kıldılar

Malatya'da, Özgür Gazze Platformu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ederek, Gazze'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Gazze İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kıldılar
Haberler'de Abone Ol
Birlik Vakfı, İHH ve TİMAV Malatya Şubeleri ile BİLSAM, Memur-Sen İl Temsilciliği'nin bir araya gelerek oluşturduğu Özgür Gazze Platformu, Soykan Meydanı'nda miting düzenledi.
İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılın kınandığı mitingde Özgür Gazze Platformu adına bir konuşma yapan TİMAV Malatya Şube Başkanı Mikail Çirkin, "Terör devleti İsrail, yine ölüm kusuyor. Gazze toprakları, anaların gözyaşları, şehitlerin mübarek kanlarıyla ıslanıyor. Gazze'de yaşananlar savaş değil, kelimenin tam anlamıyla bir soykırım" dedi.
Miting, Gazze'de hayatını kaybedenler için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından yapılan duayla sona erdi.MALATYA
Admin

Admin

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.