FETÖ Soruşturmasında 2 Kişi Daha Tutuklandı

Malatya'da dün çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılan 9 kişiden 2'si savcılık itirazı üzerine bugün tutuklandı.\r\n

FETÖ Soruşturmasında 2 Kişi Daha Tutuklandı
Haberler'de Abone Ol
Fetullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında örgütün İnönü Üniversitesindeki kadın yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 15 kadın gözaltına alınmıştı. 
Dün mahkemeye sevk edilen 15 şüpheliden 3'ü tutuklanırken 9'u da adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştı. 3 şüphelinin de savcılık tarafından serbest bırakıldığı soruşturmada adli kontrol kararı ile bırakılan 3 kişi için savcılıkça bugün itirazda bulunuldu. Mahkemenin itirazı üzerine dün serbest kalan 2 kadın tutuklanarak cezaevine konuldu. Böylece tutuklananların sayısı 5'e yükseldi.
Admin

Admin

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.