Malatya’da 48 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan hükümlü Yakalandı

Malatya’da (JASAT) ve ilçe jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla, hakkında 48 yıl 6 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü yakalandı.

Malatya’da 48 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan hükümlü Yakalandı
Haberler'de Abone Ol

 Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve ilçe jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla, hakkında 48 yıl 6 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü yakalandı. Şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda 970 gram kubar esrar ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Hekimhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.
Edinilen bilgilere göre, Hekimhan ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, hakkında 48 yıl 6 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü yakalandı.
 
Evinde uyuşturucu ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi

Yakalanan hükümlünün evinde ve eklentilerinde jandarma ekiplerince yapılan aramalarda 970 gram kubar esrar, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 2 cep telefonu ele geçirildi.
Ele geçirilen malzemelere el konulurken, yakalanan hükümlü hakkında adli işlem başlatıldı.
 

Fotoğraflar

1 görsel

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.