Yeni Malatyaspor İyi Yolda
SPORSpor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı İlhan Kavuk, Yeni Malatyaspor'un iyi yolda olduğunu ifade ederek, "Hep beraber o birlik ve beraberlik içinde yürüyebildiğimiz kadar yürüyeceğiz" dedi.
İlhan Kavuk, transfer çalışmalarının yönetim tarafından hep birlikte yürütüldüğünü ifade ederek, "Emre Toraman transferi konuşup üzerinde karara vardığımız bir transferimiz oldu. Bazı istediklerimizi de alamadık. Bazılarına gücümüz yetmedi. Bazıları başka takımla anlaştı. Tabii elimizden geldiği kadar hocamızla görüşerek transfer politikamızı sürdürdük. Transferi bir kişiye bağlamak yanlış olur. Hepimiz oturduk, konuştuk ve karar verdik. Bundan sonra bu futbolcularımızla sezon ortasına kadar gideceğiz. Hep beraber o birlik ve beraberlik içinde yürüyebildiğimiz kadar yürüyeceğiz" şeklinde konuştu."3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ"
Ligin ikinci haftasında Pazar günü deplasmanda Kütahya ekibi TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kavuk, "Her takım sahaya 11 futbolcusuyla çıkıyor. Her takımın kendine göre gücü vardır. Bizim bu saatten sonra kendimizin ne yapacağı önemli. Diğer takımlar bizi çokta ilgilendirmiyor. Biz kendimiz eğer gücümüzü sahaya yansıtabilirsek, rahatlıkla kazanıp döneriz. Tabi güç atmosfer neyi gösterir onu hepimiz göreceğiz" dedi.MALATYA
İlginizi Çekebilir