Yazıhan'da MHP İlçe Başkanı Güven Tazeledi
SİYASETMalatya’nın Yazıhan İlçe Teşkilatının toplantı odasında gerçekleştirilen Genel Kurulda Hasan Basri Kaya Başkanlığa tekrar getirildi.
Genel Kurulun Divan Heyeti Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Adem Özbay yaparken Katip Üyeliklere Ramazan Öztürk, Hasan Onbaşıoğlu ve Alaaddin Tosik seçildi. Faaliyet ve Mali Raporların okunup üyelerce kabil edilmesinden sonra MHP MYK Üyesi Adem Özbay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını okudu. MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya Genel Kurulda yaptığı konuşmada, Malatya'dan MHP'ye çok yoğun katılım olduğunu ve 7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde birinci parti olarak çıkacaklarını iddia etti.
Seçime tek liste halinde katılan Hasan Basri Kaya, Genel Kurula katılan 90 delegeden 70'e yakının oyununu alarak yeniden Başkanlık koltuğuna oturdu.
Hasan Basri Kaya'nın yönetim listesinde şu isimler bulunuyor: Abdulvahap Kıroğlu, Vahap Kızılkaya, Lutfu Sulu, Hasan Feti İlhan, Resul Aslan, Hacı Kılıç, Kaya Çıblak, Salman Doğan, Mehmet Uzay, Cengiz Kaya, Mahmut Aslan, Servet Kutan ve Habip Kuşbey
Genel Kurul, İlçe Teşkilatının önünde çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.MALATYA
İlginizi Çekebilir